RSS

SEKRETARIAT

 

One response to “SEKRETARIAT

  1. Kang Andri

    November 20, 2012 at 5:18 pm

    bravo pemuda galuh
    urang salaku mahasiswa kudu bisa ngabaktikeun diri ka tatar galuh pikeun kamjuan galuh,
    jeung urang kudu wani ngeritik kebijkan pamrentah anu teu pro rakyat supaya ciamis tereh maju dina sagala widang

     

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: