RSS

Makrab 2007

21 Jan

dsci0247.jpg“Galuh the galih ulah di gulah geuleuh” kitu gening paribasa urang salaku teureuh Galuh. Salaku wadiabalad anu pituin urang ciamis didieu hiji wadah keur urang riung mungpulung jeng dulur salembur. Alhamdulillah kuring sakulawarga Galuh sadayana rengsa ngagarap hajat jeung malam kaakraban, kangge ngaraketkeun tali duduluran urang sadaya. Eta mah antar warga jeng warga deui tawa antara warga sinareung pengurus KPM “Galuh Rahayu” Ciamis-Jogjakarta periode 2007-2009.

dsci0311.jpg

Kangge nonjolkeun ajen ki sunda di pangumbaraan Galuh Rahayu ngagungan Sangger Kasenian Sunda nyaeta Sanggar Seni Simpay. Anu konsisten dina kasenian sinareng budaya sunda. Salah sawiosna ngagungan gruf calung, sareng gruf longser dadakan.

dsci0342.jpg

Kukituna mangga ka sadya kum wadiabalad teureuh galuh di haturanan linggih di asrama Galuh. Cuang guyon, cuang diajar, ulah salempang di pangumbaraan!

dscn1652.jpg

Agus Lukmanul Hakim

Ketua Panitia

dsci0239.jpg

dsci0208.jpg

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada Januari 21, 2008 in KEGIATAN MAHASISWA DJOGJA

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: